The studio space at Soldier/Sailor shifted through umpteen iterations and revisions. The final push - the one that lasted the longest, although that might have just been inertia - was the one that collected itself into the core of the warehouse - turned its back on the outdoors. Everything was, notionally, on wheels (including pinup walls and the perspex-glazed plug behind the roller door) - but flexibility was difficult once you factored in ten different actors and agents with their own needs and agendas.

Design + Materialisation: T. Morgan + G. Jahn

https://sharkmouse.farmediumclose.com/files/gimgs/th-32__MG_2132_1200.jpg
https://sharkmouse.farmediumclose.com/files/gimgs/th-32__MG_2140_1200.jpg
https://sharkmouse.farmediumclose.com/files/gimgs/th-32__MG_2135_1200.jpg
https://sharkmouse.farmediumclose.com/files/gimgs/th-32_IMG_2128.jpg
https://sharkmouse.farmediumclose.com/files/gimgs/th-32_IMG_2216.jpg